(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Espoonlahden hoivakotiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Toivotamme Sinut tervetulleeksi kehittämään laadukasta ikääntyneiden asumista ja hoitoa Espoonlahden hoivakodin palveluesimiehenä.

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä esimiestä ja toivomme sinulla olevan positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön. Espoonlahden hoivakodissa on 40 ympärivuorokautisen asumispalvelun paikkaa ikääntyneille moni- ja muistisairaalle. Kehitämme palveluitamme vastaamaan ikääntyneiden tarpeita, jonka vuoksi yksikön toimintaprofiilin on suunnitelmissa muutos vuonna 2021. Esimieheltä odotamme kykyä muutoksen johtamiseen.

Palveluesimiehenä vastaat Espoonlahden hoivakodin toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta. Huolehdit palvelukonseptin ja omavalvontasuunnitelman mukaisen, laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta yksikössä. Tärkeä osa tehtävääsi on yhteistyö asiakkaiden, omaisten sekä moninaisen yhteistyö- ja tukipalveluverkoston kanssa. Koordinoit ja kehität toimintaa niin, että asiakkaiden hyvä ja yksilöllinen elämä mahdollistuu. Henkilökunnan määrä on 37 ja toimit koko henkilöstön esimiehenä. Johtamisotteesi on ihmislähtöinen ja valmentava. Työparinasi toiminnan organisoinnissa toimii palveluvastaava. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut pidämme viikoilla 42-43.


Työpaikan nimi: Espoonlahden hoivakoti


Työaika: Yleistyöaika


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto, alan riittävä tuntemus ja johtamistaito. (Sosiaalihuoltolaki (1301/2014) 46 A § (292/2016)).

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhuollon esimiestehtävistä ja vanhustenhoidosta. Kykyä johtaa ja motivoida henkilöstöä siten, että toiminnan tavoitteet toteutuvat talousarvioin puitteissa. Hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykyä ottaa vastuuta, sietää keskeneräisyyttä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja toimia rakentavasti monimuotoisessa yhteistyöverkostossa. Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme: Kokemusta muutoksen johtamisesta. Työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisosaamista sekä hyviä viestintätaitoja. Innovatiivisuutta ja luovuutta uudenlaisten toimintatapojen etsimiseen toiminnan johtamisessa. Ylempää korkeakoulututkintoa/ johtamis-/esimieskoulutusta.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot