(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Erityispalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme palveluesimiestä sijaisuuteen mielenterveys- ja päihdepalvelujen asumispalveluihin.

Asumispalveluissa vastuualueeseesi kuuluu Olarinluoman vastaanottokoti, tukiasunnot ja palveluasuminen sekä Sepänkylän ja Neppersin tukiasunnot. Olarinluoman palvelut toimivat Asunto ensin- periaatteella, eli asiakkaat voivat käyttää päihteitä. Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa välitöntä majoitusta asunnottomille päihdeongelmaisille espoolaisille asiakkaille. Olarinluoman tukiasunnoissa tuetaan tukea tarvitsevia päihdeasiakkaita päiväaikaan ja Olarinluoman tehostetussa palveluasumisessa hoidetaan hoivaa tarvitsevia asiakkaita ymprärivuorokauden. Sepänkylän ja Neppersin tukiasunnot tarjoaa puolestaan kuntouttavaa päihteetöntä tukiasumista päihdekuntoutujille.

Palveluesimiehenä vastaat yksiköiden toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueellesi kuuluu erilaisia sosiaalihuoltolain mukaisia asumispalveluja erilaisessa elämäntilanteessa ja tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Vastaat näiden erilaisten yksiköiden toiminnasta ja laadusta Espoo- tarinan mukaisesti. Toimit asumispalveluiden hallinnollisena esimiehenä tiiviissä yhteistyössä kahden asumispalvelujen lähiesimiehen kanssa. Vastuualueesi on monipuolinen ja mielenkiitoinen kokonaisuus, jossa pääset kehittämään laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja toteuttamaan hyvää henkilöstöjohtamista valmentavan johtamisen menetelmin.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan. Katsomme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tehtävään mahdollisimman nopeasti.

Alustavan aikataulun mukaan haastattelut järjestetään maanantaina 10.2.2020. Rekrytoinnissa käytetään WOPI-työtapa-analyysia.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelujen asumispalvelut, Luomanportti 9-11, 02200, Espoo

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: Yleistyöaika, 38h 45min / viikko

Haettava tehtävä on virka.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto, alan riittävä tuntemus ja johtamistaito (sosiaalihuoltolaki (1301/2014) 46 a § (292/2016)).

Hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja aitoa halua kehittää laadukkaita asumispalveluja yhteistyössä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kokemus esimiestehtävistä ja asumispalvelujen tuntemus.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot