(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä sujuvamman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja esimiestyötä!

Haemme nyt Vantaan yksikköömme

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä elintarviketeollisuuskohteessa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme toimintamme elintarviketurvallisuus ja korkea laatutaso sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität omalta osaltasi asiakaskohteen ja yksikön toimintaa eteenpäin.  

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työ sisältää myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Kirsi-Marja Paasiranta, puh. nro 0503851193. Kirsi-Marjan tavoitat parhaiten 21.12. klo 13-15 ja 2.1. klo 15-16. Näiden aikojen ulkopuolella Kirsi-Marjan tavoittaa sähköpostitse kirsi-marja.paasiranta@lassila-tikanoja.fi.
Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 712,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.