(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuuteen Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja esimiestyötä. Haemme nyt Vantaalle

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä elintarviketeollisuuskohteessa. Tehtävänäsi on taata toimintamme elintarviketurvallisuus ja korkea laatutaso sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität omalta osaltasi asiakaskohteen ja yksikön toimintaa eteenpäin. Työskentelet yhdessä kohteessa pääsääntöisesti klo 6-15 välillä. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja/tai vankkaa siivousalan ammattitaitoa sekä esimieskokemusta. Odotamme jämäkkää ja positiivista esimiesotetta ja nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Panostamme työturvallisuuteen ja odotamme sinulta oikeanlaista asennetta työturvallisuuden toteuttamiseksi. Tarjoamme modernit työvälineet, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen.

Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen. Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, hakuaikaa on 18.2. saakka. Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Kirsi-Marja Paasirannalta 6.2. klo 14-17 sekä 15.2. klo 14-17 numerosta 050 385 1193.