(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, elintarviketeollisuusasiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme nyt energistä ja itsenäistä PALVELUESIMIESTÄ elintarviketeollisuuden avainasiakkuuteemme Nurmoon.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Palveluesimiehenä vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon laadusta, suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä. Tässä roolissa korostuu kykysi taloudelliseen ja laadulliseen johtajuuteen. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet hyvä tiimipelaaja, etkä kuitenkaan pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.


Odotamme sinulta vankkaa työnjohtokokemusta, aiempaa kokemusta elintarvikealasta sekä mielellään alalle soveltuvaa koulutusta. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Omaat hyvät IT-taidot ja kykenet oppimaan uusien ohjelmistojen käytön suhteellisen nopeasti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja omaat kykyä ja kokemusta muutosprosessien läpiviennistä. Suomen kielen sujuva osaaminen on edellytys tehtävään, tämän lisäksi englannin taitaminen on plussaa. Tiimisi työskentelee pääasiallisesti ilta- ja yövuorossa. Palveluesimiehen työaika painottuu näin ollen myös iltaan ja yöhön.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän, mutta ennen kaikkea monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävien asiakaskohteiden parissa. Työssäsi raportoit aluepäällikölle.

Mikäli olet hakemamme henkilö, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.9.2020. Liitä mielellään mukaan hakemukseesi CV.