(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuusasiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Oletko etsimämme Yökyöpeli Valkeakoskelle?

Haemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan elintarviketeollisuuden asiakkuudestamme.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden  puhdistuspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Palveluesimiehenä vastaat elintarvikekohteen vaatimukset täyttävästä, siivouksen palvelutuotannon suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti. Meille on myös tärkeää, että haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. 


Tehtävässä edellytämme vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatapasi on ennakoiva ja osaat organisoida sekä priorisoida asioita tehokkaasti tavoitteisiin pyrkien ja tuloksiin tähdäten. Olet jämäkkä, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi edellytämme hyviä IT-taitoja, ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta ja suoritettua hygieniapassia.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta esimiestyöstä sekä tuloksellisesta toiminnasta. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. elintarvikeinsinööri tai siivousteknikko) on eduksi, mutta tätä voit kompensoida oikeanlaisella asenteella ja oppimiskyvyllä. Arvostamme myös joustavuutta erityisesti työaikojen suhteen, sillä kyseessä on vuorotyö ja asiakaskohteessamme työskennellään pääsääntöisesti öisin. Työaikasi tulee sijoittumaan noin klo 18-02 välille.


Tarjoamme osaavalle ja hyvällä asenteella varustetulle henkilölle  itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän, mutta ennen kaikkea myös monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävän asiakaskohteen parissa. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.7.2018.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä