(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuuden kohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
 
Haemme nyt energistä ja itsenäiseen työhön kykenevää PALVELUESIMIESTÄ pääkaupunkiseudulle, vastaamaan elintarvikehygienian asiakaskohteistamme.
 
ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.
 
Palveluesimiehenä vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä. Tässä roolissa korostuu kykysi taloudelliseen ja laadulliseen johtajuuteen. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet vahva yhteistyötaidoiltasi, etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.
 
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä elintarviketeollisuuden osaamista ja alalle soveltuvaa koulutusta. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Omaat hyvät IT-taidot ja kykenet oppimaan uusien ohjelmistojen käytön nopeasti.  Suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tiimisi työskentelee pääasiallisesti tuotantovuorojen päätteeksi kolmessa vuorossa, jonka vuoksi esimiestyötä tehdään arkena iltaisin (klo 16-22) ja yöisin (klo 22-06) sekä ajoittain viikonloppuisinkin.
 
Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän, mutta ennen kaikkea monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävien elintarvikehygieniakohteiden parissa. Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.12. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Päivi Kankaanpää 0400520503.