(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuuden kohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt reipasta ja oma-aloitteista PALVELUESIMIESTÄ Kotkan alueelle vastaamaan elintarvikekohteistamme.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden (ja jonkin verran ruoka- ja kiinteistöhuoltopalveluiden) tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 7-15 välillä, mutta työaikojen suhteen vaaditaan joustavuutta. Satunnaiset lauantaivuorot ovat myös mahdollisia.

Tehtävässä  menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko) ja tai aikaisempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä. Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi työ edellyttää toimeen tarttuvaa -otetta ja nopeaa reagointia asioihin sekä hyvää paineensietokykyä, sillä työ on ajoittain hyvin hektistä ja muuttuvaa. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin, hygieniapassin ja muut alan koulutukset. Tehtävän pääpaikka on Kotkassa, mutta tehtävä sisältää  matkustamista eri kaupunkien (lähinnä Joutseno ja Vantaa)  välillä noin 1-3 kertaa viikossa, joten B-luokan ajokortti on ehdoton. Mahdollisuus työsuhdeauton käyttöön.


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Vaajamo numerosta +358401693530.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -