(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarviketeollisuuden avainasiakkuuksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Haemme nyt energistä ja itsenäistä PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan Pirkanmaan ja Satakunnan alueiden avainasiakkuuksiemme tuotantohygieniatoiminnoista. Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja raportoit tehtävässäsi asiakkuuspäällikölle.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Palveluesimiehenä vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon laadusta, suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä. Tässä roolissa korostuu kykysi taloudelliseen ja laadulliseen johtajuuteen. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet vahva yhteistyötaidoiltasi, etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä elintarviketeollisuuden osaamista ja alalle soveltuvaa koulutusta. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Omaat hyvät IT-taidot ja kykenet oppimaan uusien ohjelmistojen käytön suhteellisen nopeasti. Suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. Tiimisi työskentelee pääasiallisesti ilta- ja yövuorossa. Palveluesimiehen työaika muovautuu asiakas- ja henkilöstötarpeen mukaan päivään sekä iltaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työsuhdeautoon.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa tuemme kehittymistäsi ja pääset kanssamme kehittämään toimintaamme matkallamme maailman parhaaksi palveluyrityksesi.


Jos olet hakemamme henkilö, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.7.2020. Liitä mielellään mukaan hakemukseesi myös CV:si.