(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarvikehygieniayksikkö Raisio
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä sujuvamman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja esimiestyötä!

Haemme nyt Raisioon ja sen lähialueille reipasotteista

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä elintarviketeollisuuskohteessa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme toimintamme elintarviketurvallisuus ja korkea laatutaso sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität omalta osaltasi asiakaskohteen ja yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät niin asiakaspalvelu, esimiestyön kuin palveluliiketoiminnan vetäminen! Pääsääntöisesti työ on päivätyötä, mutta tarvittaessa joustat ja autat tiimiäsi onnistumaan myös muina aikoina.

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työ sisältää myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on osittain liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.  Aikaisempi kokemus elintarvikehygienian tai muista korkean hygienian töistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja mikäli sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda monipuolisen urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Anita Arpomaa, puh. nro 0407584750. Anitan tavoitat parhaiten ma-to välillä klo 12-14. Näiden aikojen ulkopuolella Anitan tavoittaa sähköpostitse anita.arpomaa@lassila-tikanoja.fi.
Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.