(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarvikehygienian yksikköön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä sujuvamman?

 

Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Forssan ja Paimion alueelle positiivista ja napakkaa  

  

PALVELUESIMIESTÄ  

  

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta toisen palveluesimiehen kanssa. Vastuualueesi on elintarvikehygienian yksikön kohteet  Forssassa ja Paimiossa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen. Työ on vuorotyötä, johon sisältyy myös yövuoroja.

  

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Saatat olla koulutukseltasi esim. siivousteknikko, elintarviketeknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK) tai sinulla on vankka alan tuntemus. Arvostamme jämäkkää esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten omaat riittävät IT-taidot. Työ on osittain liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.  Aikaisempi kokemus elintarvikehygienian, elintarvikealan- tai muista siivousalan töistä katsotaan eduksi.

  

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. 

  

Oletko hakemamme palveluesimies? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä palvelupäällikkö Teija Sedergreniltä puh. 040 725 0093 klo 10-12. Näiden aikojen ulkopuolella tavoitat Teijan parhaiten sähköpostitse osoitteesta teija.sedergren@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.