(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies elintarvikehygienian yksikköön
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä sujuvamman? Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Turun ja Paimion alueelle positiivista ja napakkaa   

PALVELUESIMIESTÄ   

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Vastuualueesi on elintarvikehygienian yksikön kohteet Turussa ja Paimiossa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen. 

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Saatat olla koulutukseltasi esim. siivousteknikko, elintarviketeknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK) tai sinulla on vankka alan tuntemus. Arvostamme jämäkkää esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten omaat riittävät IT-taidot. Työ on osittain liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.  Aikaisempi kokemus elintarvikehygienian tai muista korkean hygienian töistä katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. 

Oletko hakemamme palveluesimies? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 26.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä Teija Sedergren 040 725 0093 klo 12-14. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.