(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Arkean hoitamaan Tilkkaan
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Arkeassa asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä päästään tarjoamaan hyvää, jopa erinomaista palvelua. Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Arkean käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Näin Arkeassa varmistetaan, että arki rollaa ja rokkaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla!

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin.

Työssäsi tulet vastaamaan Arkean uudesta toimipaikasta Tilkassa. Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja tilaustarjoilu. Toimipaikka sijaitsee Tilkan entisen sotilassairaalan historiallisessa miljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Löytyykö sinulta vahva ruokamarkkinanäkemys sekä osaaminen erikoisruokavalioista? Seuraatko ahkerasti vaihtuvia ruokatrendejä? Oletko myyntihenkinen, tulosvastuullinen ja muutosmyönteinen? Omaatko jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, alan koulutuksen, tietämystä ikäihmisten ruoanvalmistuksesta ja anniskelutaustaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Palveluesimiehenä toimit ”liikeideapäällikkönä’’ ja hoidat niin asiakas- kuin henkilöstöasioita. Alaisinasi työskentelee noin 10 ravintola-alan ammattilaista. Pääset suunnittelemaan menut yhdessä ravintolan vuorovastaavan kanssa, sillä Arkeassa yhdessä tekeminen on tärkeää ja yhdessä saadaan aikaan enemmän! Lisäksi työnkuvaasi kuuluu muun muassa laadunseuranta, ympäristövastuullisuus sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.

Ravitsemuspassi ja ympäristöosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Työt alkavat heinäkuun loppupuolella. Työllistyt Arkean työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tule mukaan Rokkaamaan ja Rollaamaan kanssamme!