(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Akseli Kiinteistöpalveluille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:lle PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan kiinteistönhuollon esimiestyöstä. Tehtävä on vakituinen ja kyseessä on suora rekrytointi asiakkaamme palvelukseen.
 
Palveluesimiehenä vastaat työnjohdosta ja lähiesimiestyöstä kiinteistönhuollon liikkuvalle tiimille. Suunnittelet, aikataulutat ja resursoit tiimisi työt ja toimit yhteyshenkilönä monipuolisille sidosryhmille. Työssäsi liikut aktiivisesti tiimisi huoltoalueella (Itä-Turku), valvot tehdyn työn laatua ja kehität toimintaa ja palvelun laatua oman roolisi puitteissa. Vastaat uusien työntekijöiden perehdytyksestä ja opastamisesta sekä tiimisi kiinteistönhoitajien ammatillisesta kehittymisestä.
 
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai työnjohtotehtävistä ja kiinnostusta kiinteistönhuoltoalaan. Alalle soveltuva koulutus tai aiempi alan työkokemus on eduksi tehtävässä (esim. rakennus- tai kiinteistöala), mutta tärkeämpää on valmius ja halu tehdä laadukasta esimiestyötä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, käytännönläheinen asenne työhösi ja hyvät organisointitaidot. Toimit tehtävässäsi jämäkästi ja tartut asioihin rohkeasti, ja henkilönä olet kärsivällinen ja pitkäjänteinen. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja osaat määrätietoisesti ohjata alaisiasi saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Et tarvitse omaa autoa, mutta B-ajokortti vaaditaan.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisiin uusiin haasteisiin vakaassa talossa osana asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja osaavien kollegoiden ja esimiehen tuen. Työnantaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.
 
Hae tehtävää sähköisesti viimeistään 24.4.2018. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävää koskien vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi , parhaiten tavoitettavissa pe 13.4. klo 9-10 ja to 19.4. klo 14:30-16.

Asiakkaan tehtävänimike:  Muu


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku