Palveluesimies Äänekoski / Viitasaari
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme asiakaslähtöistä siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Äänekoskelle tai Viitasaarelle

ISS Direct – ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. ISS työllistää Suomessa valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa. Alueesi asiakkuudet sijaitsevat Jyväskylän talousalueen pohjoispuolella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus siivous- tai palvelualalta, kuten tradenomi, restonomi tai siivousteknikko. Hallitset taloushallinnon perusteet ja sinulla on ajantasaiset IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on siivous- ja puhtauspalvelualan ammattilainen, joka on varustettu vahvalla asiakaslähtöisellä asenteella ja valmiudella ottaa vastuuta ja oppia uutta. Sinulla on B-ajokortti työn liikkuvan luonteen takia ja tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän isossa ja kehittyvässä kansainvälisessä konsernissa. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluiden parissa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 aluepäällikkö Petri Hälinen, puh. 0400 411 578.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot