(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimiehiä Turun siivouksen yksikköön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä!

 

Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Turun yksikköön positiivisia ja napakoita

 

PALVELUESIMIEHIÄ

 

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi Turussa ja lähialueilla. Tehtävänäsi on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita.

 

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työ sisältää myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi 28.4. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse palvelupäällikkö Kati Rantanen puh. nro 0407527799. Tavoitat Katin myös sähköpostitse osoitteesta kati.rantanen@lassila-tikanoja.fi.

Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.