Palveluesimiehiä siivoukseen
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko esimiestyössä aidosti viihtyvä ja kehitysorientoitunut tekijä? Vai koetko, että vastuullinen esimiesrooli olisi juuri se seuraava askel urallasi?
 
 Etsimme nyt pääkaupunkiseudun siivouksen tiimiimme uusia motivoituneita PALVELUESIMIEHIÄ!


Tehtävänkuva ja odotukset

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet vastaamaan asiakaskohteidemme siivouspalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta toimien myös sinulle nimettyjen kohteiden työntekijöiden esimiehenä.

Kiinteistöpalvelualalla jokainen työpäivä on erilainen ja esimiesroolissa pääset työskentelemään omien alaisten ja muun RTK:n organisaation lisäksi tiiviisti myös asiakasrajapinnassa. Etsimämme tekijä onkin aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä! Toimihenkilöroolissa vastaat itse oman työsi suunnittelusta, joten myös itsensä johtaminen ja joustavuus ovat vahvasti läsnä palveluesimiehen arkea.

Työpäivien vaihtelevuus ja nopeat muutokset tarkoittavat myös sitä, että valmius jalkautua kentälle ja osallistua tarvittaessa siivoustyöhön on aspekti, jota tulet tarvitsemaan päivittäisessä työssäsi. Työyhteisömme on monikulttuurinen, joten etsimämme tekijän tulee olla valmis toimimaan osana monikulttuurista työyhteisöä ja suorittamaan työtä myös englannin kielellä.

Kokemus juuri kiinteistöpalveluista ei ole edellytys – tarjolla on kattava perehdytys palvelutuotteisiin ja toimialaan, joten tehtävät sopivat erinomaisesti myös alanvaihtoa miettiville esim. palvelualalla esimiestyössä kannuksensa näyttäneille tekijöille.

Saatat olla etsimämme henkilö myös, jos taas olet kiinteistöalalla menestyksekkäästi suoriutunut osaaja, joka on pohtinut seuraavaa askelta esimiestyön muodossa ja koet, että edellä mainitut asiat kuulostavat juuri Sinulta!


Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukainen kiinteä kuukausipalkka aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden.


Mitä tarjoamme?

Tarjolla on aidosti itsenäinen ja vastuullinen toimihenkilörooli, jossa pääset itse vaikuttamaan omien työpäiviesi kulkuun. Siivouksen palveluesimiehenä saat vastuuta ja vapauksia suorittaa omaa työtäsi menestyksekkäästi.

Tämä on myös mahdollisuutesi päästä kehittymään kiinteistöpalvelualan osaajaksi, vaikka toimialatuntemusta sinulle ei vielä olisikaan. Valituille henkilöille tarjotaan kattava perehdytys osana RTK-Palvelun ammattilaisten työyhteisöä, jossa yhteistyötä tehdään tiiviisti myös yli toimipisterajojen.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (mailto:janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-12).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456242
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa