(Poistunut julkaisusta)

Palveluedustaja (Kanta-Häme)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Yrityksellä on 170 vuoden kokemus alalta. Lindström Oy tarjoaa kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Lindströmin palvelun tärkeä lenkki on laadukas jakelupalvelu; päivittäin liikenteessä on yli 200 Lindströmin väreissä kulkevaa jakeluautoa.

Etsimme nyt Lindströmin sopimusliikennöitsijöiden palvelukseen Kanta-Hämeeseen joustavaan päivätyöhön uutta energistä

PALVELUEDUSTAJAA.

pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Palveluedustajana/jakeluautonkuljettajana vastaat Lindströmin laadukkaiden tuotteiden jakelusta positiivisella asiakaspalvelutaitoisella työotteella.

Työnkuvanasi on toimittaa asiakkaille säännöllisesti pesulasta vaihtotuotteet, kuten työvaatteet, matot, ravintolatekstiilit ja hygieniatuotteet. Samalla käyntikerralla myös käytetyt tuotteet noudetaan sovitusta pisteestä ja toimitetaan Lindströmin pesulaan huollettaviksi ja pestäviksi. Työsi alkaa varhain aamuisin Hämeenlinnan pesulayksiköstä, josta kaikki alueen palveluedustajat starttaavat. Sinulla on oma Kanta-Hämeen alueen jakelupiiri vastuullasi.

Etsimme nyt palveluhenkisestä, fyysisestä työstä pitävää ammattitaitoista kuljettajaa, jolla on C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Tärkeintä on, että olet vastuullinen, joustava, sinulla on hyvä ajotaito ja opit nopeasti reitit ja asiakaskohteet. Olet aamuvirkku ja pidät siitä, että sinulle jää aikaa myös omalle vapaa-ajalle eikä työhuolia tarvitse kantaa kotiin asti. Työturvallisuuskortti on eduksi.

Saat työsi tueksi erittäin hyvän perehdytyksen, liikennöitsijöiden ja Lindströmin esimiesten tuen sekä mahdollisuuden pidemmällä tähtäimellä edetä liikennöitsijäksi.

Palkkaus on AKT:n TES:n mukainen.

Soita ja kysy lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

Asiakkaalle palveluedustaja on Lindströmin merkittävin käyntikortti, vaatetuksellaan ja käytöksellään palveluedustaja edustaa Lindströmiä. Vaikka käytännössä Lindströmin palveluedustajat toimivat sopimusliikennöitsijöidemme palveluksessa, ovat he silti yhtä lailla osa Lindströmin henkilöstöä edustaessaan Lindströmiä. Palveluedustajan työ on fyysisesti vaativaa asiakaspalvelutyötä, jossa tapaa päivän aikana useita vakituisia asiakkaitamme ja kohtaa nämä tutut henkilöt seuraavalla viikolla jo uudestaan. Lindströmin palveluedustajat ovat ennen kaikkea asiakaspalvelutyössä.