(Poistunut julkaisusta)

Palvelucontroller Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Laulaako sydämesi aariaa exceleille, nautitko numeroiden pyörittelystä ja onko järjestelmällisyys toinen nimesi? Lue eteenpäin, saatamme etsiä juuri sinua 

 

SIIVOUKSEN PALVELUCONTROLLERIKSI HELSINKIIN

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Kyseessä on ammattisiivouksen alalla täysin uusi rooli, johon haemme järjestelmällistä, tarkkaa ja jämäkkää tekijää. Olet controller, analysoija ja kukkaron nyörien hallitsija. Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu palvelutuotannosta alueella, eli käytännössä suunnittelet resurssit, alihankinnan ja vuokratyön käytön sekä hankinnat ja kaluston käytön yksikössä. Varmistat tuotannollisen tehokkuuden ja seuraat kohdekannattavuuksia. Tehtävääsi kuuluu myös varmistaa, että yksikön reklamaatiot otetaan välittömästi käsittelyyn yhdessä asiakastyöstä vastaavien kollegoidesi kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta työn luonteesta johtuen suuri osa työstä voidaan tehdä etänä. 

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on kerryttänyt 2-5 vuotta työkokemusta palvelualalta (siivous tai muu henkilöstövaltainen ala). Esimiestyö tai palvelutuotannon ohjauksen kokemus katsotaan tehtävässä vahvaksi eduksi, mutta muullakin tavoin osoitettu vahva vastuullisuus ja koordinointikyky otetaan huomioon - kerrothan näistä hakemuksessasi. Tuloslaskelman ymmärrys on tehtävässä välttämätöntä. Työkielinäsi ovat sujuva kirjoitettu ja puhuttu suomi ja englanti, tärkeimpinä työvälineinäsi hiiri, näppäimistö ja toimisto-ohjelmat. Toiminnanohjaus- ja PowerBI-järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinun kykenevän rakentavaan yhteistyöhön tiimikavereidesi kanssa ja kohtelevan kaikkia kohteliaasti ja ystävällisesti, mutta toimiston koomikko tai keittiöpsykologi sinun ei tarvitse olla - ellei se juuri ole sinulle luontaista.

 

Miksi valita L&T? Koska meillä on rohkeus uudistaa toimimattomat rakenteet ja luoda uutta, ympäristöystävällisempää ja ihmisläheisempää työelämää. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.  Työkykyjohtaminen on L&T:n pitkäaikainen painopistealue, mistä kertoo muun muassa perustamamme sairauskassa (https://www.lt.fi/fi/sairauskassa/etusivu). Pyrimme monimuotoiseen, inklusiiviseen työyhteisöön ja toivomme tähänkin paikkaan hakemuksia eri sukupuolien, kansalaisuustaustojen ja ikäluokkien edustajilta, muita vähemmistöjä ja marginalisoituja ryhmiä unohtamatta.

 

Hae siis paikkaa viivyttelemättä! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme lupaavia ehdokkaita haastatteluun joustavasti pitkin matkaa. 

 

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa aluejohtaja Kaika Korhonen sähköpostitse osoitteessa kaika.korhonen@lassila-tikanoja.fi. Lisätietoa L&T:stä taas saat osoitteesta www.lt.fi.