(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme nyt Oulun yliopiston kampuspalveluiden aulapalvelut-yksikköön

Kahta Palveluassistenttia

Palveluassistentit vastaavat yliopiston ja sidosryhmien asiakaspalvelutehtävistä ja niiden kehittämisestä. Tehtävien sijoitusyksikkö on kampuspalveluihin kuuluva aulapalvelut. Tyypillisiä aulapalvelutehtäviä ovat

  • asiakaspalvelu ja neuvontatehtävät (kuten opiskelijoiden ja vierailijoiden opastaminen ja neuvonta)
  • kulunvalvontaan ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät  (kuten järjestyksen valvonta ja avaimien hallinta,)
  • tilaisuuksien järjestämiseen liittyvät tehtävät (mm. varaukset, järjestelyt ja valvonta) sekä
  • logistiikkaan työtehtävät (esim. postin jakaminen, kuljettaminen tai pysäköintialueen hallinnoiminen)

Tehtävissä tarvitaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua oppia uutta. Tehtävät edellyttävät tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa ja soveltuvaa digiosaamista.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän aulapalveluissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kokeneen tiimin tuella. Lisäksi tarjoamme ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, nykyaikaiset työvälineet, liukuvan työajan, sekä edulliset liikuntapalvelut.

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 4-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 25.10.2020. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 16.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aulapalvelupäällikkö Kai Keränen p. 040 5069444, kai.keranen(at)oulu.fi