(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Täydentävien opintojen keskus (Extension School) on yli 50 asiantuntijan muodostama palveluyksikkö, jonka erityisosaamisalaa ovat kansainvälistymisen edistäminen, digitaaliset oppimisympäristöt, jatkuva oppiminen globaalissa toimintaympäristössä sekä koulutuksen liiketoimintaosaaminen. Kehitämme koulutusta ja toimimme tiiviissä yhteistyössä tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien kanssa.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

PALVELUASSISTENTTIA

vastaamaan yliopiston Täydentävien opintojen keskuksen asiakaspalvelusta eri asiakasryhmille ja yhteistyökumppaneille. Toimit tiiviissä yhteistyössä täydennyskoulutuksen asiakkuuspäällikön kanssa ja kehität palveluitamme yhdessä tiimiemme asiantuntijoiden kanssa. Osallistut myös koulutusten markkinointi- ja viestintätehtäviin sekä tilaisuuksien organisointiin.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja projektityöstä
  • erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Korkeakoulutoiminnan tuntemus, kokemus täydennyskoulutuksen tai koulutusviennin tehtävistä ja hyvät tietotekniset valmiudet ja kokemus koulutuksen tietojärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät yliopiston uusiutuvilla kampuksilla Linnanmaalla ja Kontinkankaalla. Voit jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin tuella ja koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön kuuluvat pakettiin.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 5-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Haluatko olla mukana kehittämässä yliopiston yhteistyötä? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 23.5.2019. Liitä hakemukseesi 1) ansioluettelo (CV), 2) motivaatiokirje, jossa on kuvaus yritysyhteistyön kehittämiseen liittyvästä osaamisestasi, sekä 3) mahdollinen muu liite, jolla haluat osoittaa ansiosi ja kelpoisuutesi tehtävään.

Lisätietoja antaa johtaja Eva Maria Raudasoja, eva.raudasoja(at) oulu.fi tai puh. 040 508 3366.