(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
PlusTerveys Hammaslääkärit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista palveluassistenttia

Olemme PlusTerveys Hammaslääkäreiden neljän hengen dynaaminen palvelutiimi ja työmme on tukea ympäri Suomea toimivia hammaslääkäriasemiamme. Olemme toimipisteiden hammaslääkärivetäjille sujuvan arjen ja liiketoiminnan tuki, jotta vastaanotoillamme voidaan keskittyä tärkeimpään eli laadukkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaiden palvelemiseen.

Palveluassistenttina vastaat myynnin tuesta yritys- ja julkisensektorin asiakkuuksissa.  Päivittäiseen työhösi kuuluvat yritys- ja julkisensektorin asiakkaiden myyntilaskutus, työterveyshammashoidon sopimuksien hallinta ja julkisen sektorin kilpailutuksien seuranta sekä tarjousasiakirjojen laatiminen yhdessä hammaslääkäriasemien vetäjien kanssa. Ylläpidät myös kuluttajille suunnattua verkkokauppaa, kehität verkkokaupan myyntiä sekä avustat säännöllisesti taloushallintoa.

Onnistut tehtävässä, kun omaat järjestelmällisen ja ratkaisukeskeisen otteen työhön, ja toimit mielellään erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa. Monipuolisessa tehtäväkentässä toimiminen edellyttää sinulta myös tarkkuutta, aktiivista otetta sekä priorisointikykyä. Asiakaspalveluasenteesi on erinomainen ja sinulla on osaamista liiketalouden perusteista.

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä suun terveydenhuollon toimialalla sekä hyvät henkilöstöedut. Työkavereinasi ja apunasi on kokeneita alan asiantuntijoita Helsingin Malmilla.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään heinäkuussa.

Toimita hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2019 osoitteeseen heidi.makinen@plusterveys.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heidi Mäkinen puhelinnumerosta 044 4222562 ti 7.5. klo 15-17 ja pe 10.5. klo 9-10.