(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston ja noin 90 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Tampereen yliopisto hakee nyt Seinäjoen yliopistokeskukselle palveluassistenttia.

Tehtävänkuvaus

Palveluassistenttina vastuullesi kuuluu erityisesti taloushallintoon, viestintään ja tilaisuuksien järjestämiseen liittyviä työtehtäviä, sekä muita toimistotehtäviä. Lisäksi osallistut kehittämishankkeiden valmisteluun ja toteuttamiseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, sujuvia yhteistyötaitoja, kokemusta taloushallinnosta, tietoteknisiä valmiuksia sekä kielitaitoa. Eduksesi on yliopistohallinnon tuntemus, kokemus kehittämishankkeiden toteuttamisesta ja viestinnän kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa työympäristössä. Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä!

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Palveluassistentin tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi, ja työpaikkakunta on Seinäjoki. Tehtävään sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa

tutkimusjohtaja Juha Alarinta p. 050 5345005, juha.alarinta@tuni.fi

tavoitettavissa ma 11.2. klo 14-16 sekä ma 18.2. klo 9-10

 

Jätä hakemuksesi viimeistään torstaina 21.2.2019 Tampereen yliopiston sähköisellä lomakkeella. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.