(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme palveluassistenttia Kaasu- ja Energiatekniikan osastolle. Tehtävä on äitiysvapaan sijaisuus ja työsuhde kestää vähintään vuoden.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Tehtävässä toimit Kaasu- ja Energiatekniikan huollon ja myynnin tukena vastaten ostoista ja logistiikasta kansainvälisiltä päämiehiltämme ja kotimaisilta tavarantoimittajiltamme. Monipuolisessa tehtävässä hoidat lisäksi osin osaston laskutusta ja takuukäsittelyjä sekä tuet organisaatiota ERP-järjestelmän (Lean System) käytössä ja osallistut järjestelmän käytön tehostamiseen.

EDELLYTYKSET
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupallinen peruskoulutus. Olet aloitteellinen ja innostunut oppimaan uutta. Tehtävä vaatii tarkkuutta, kykyä keskittyä olennaiseen, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme vähintään suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Kokemus Lean System -järjestelmästä on etu.

TARJOAMME
Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

HAKEMUKSET
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv ja palkkatoiveesi 20.10.2018 mennessä osoitteeseen jori.heino@sarlin.com. Viestiin otsikko: Palveluassistentti. Hae heti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antavat Jori Heino, puh. 010 550 4598 ja Kari Lammi, puh. 010 550 4566.