(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt palveluassistenttia Kehitys, IT ja Palvelukeskuksen Operaatiot-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävässä hoidetaan taustatöiden operatiivisia toimeksiantoja, kuten erilaisten lomakkeiden ja listojen käsittelyä. Lisäksi tehtäviin kuuluu holvityöskentely ja postinkäsittely.

Työssä menestyminen edellyttää nopeaa asioiden omaksumiskykyä, paineensietokykyä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme
- mielenkiintoisen tehtäväkentän muuttuvassa organisaatiossa
- innostavan työyhteisön
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jana Mantila 11.5. klo 14-15 ja 18.5. klo 14-15, puh. 01 0768 2545.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.5.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.