(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti
Doctagon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Doctagonin menestyksekäs kasvu jatkuu ja haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen PALVELUASSISTENTTIA mahdollistamaan ylivertaisen asiakaspalvelun julkisen sektorin kunta-asiakkaillemme. 

Palveluassistenttina vastaat ensisijaisesti lääkäreidemme, hoitohenkilökunnan ja omaisten laadukkaasta asiakaspalvelusta. Olet osa Doctagonin julkisen liiketoiminnan palvelutiimiä, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalveluiden tuottamisesta kunta-asiakkaille. Olennainen osa työtäsi on tukea koko palvelutiimiä monipuolisissa avustavissa työtehtävissä ja näin omalta osaltasi mahdollistaa palveluidemme sujuvuus ja laadukas lopputulos. Olet kehitysorientoitunut ja olet valmis tekemään työtä sen eteen, että asiat hoidetaan aina asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Doctagonin matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta!

Tehtävässä menestyt, mikäli olet positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen ja pystyt toimimaan oma-aloitteisesti, organisoidusti ja napakasti, myös kiireisinä päivinä. Terveydenhuollon kentän tunteminen on eduksi mutta myös muiden toimialojen kokemus ja palveluliiketoiminnan ymmärrys antavat perspektiiviä tähän tehtävään. Olet verbaalisesti lahjakas ja kommunikoit luontevasti sekä suomen että ruotsin kielellä, niin puhelimen ja sähköpostin välityksellä, kuin kollegoidenkin kesken. Olet asenteeltasi mahdollistaja ja ymmärrät, miten tehokkaasti hoidetut tukitehtävät auttavat liiketoimintaa menestymään. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Pääset mukaan tuottamaan laadukasta ja innovatiivista palvelua sote-murroksen keskiössä. Doctagonissa vahva tiimihenki, yhteistyö, vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen jonna.asikainen@doctagon.fi. Otsikoi hakemuksesi "palveluassistentti". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa operatiivinen päällikkö Mikaela Sallisalmi. Mikaelan tavoitat maanantaina 9.4. klo 9-10 ja tiistaina 10.4 klo 12-13 numerosta 044 736 3648.