(Poistunut julkaisusta)

PALVELUASSISTENTTI SOPIMUSHALLINTAAN
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

PALVELUASSISTENTTI SOPIMUSHALLINTAAN

Haluatko olla mukana tukemassa myyntiorganisaatiotamme sopimushallintaan ja hinnoitteluun liittyvissä tehtävissä? Oletko työskentelyotteeltasi tarkka sekä huolellinen ja sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta sopimushallinnan tai taloushallinnon tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen ja tarpeen mukaan myös jämäkkä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja hallitset hyvin MS Office-ohjelmiston. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta SAP- järjestelmästä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa sopimusjärjestelmän tietojen ja asiakaskohtaisten hintojen ylläpito, hintakorjaukset ja raportointi. Toimipaikkasi on Helsingin Pitäjänmäessä ja raportoit palvelutiimin tiiminvetäjälle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset mukaan tukemaan myyntiorganisaatiomme menestystä osana virkistävää tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutiimin tiiminvetäjä Tiina Sepponen 3.10.2019 klo 15-16 ja 9.10.2019 klo 12-13  numerossa 040 774 0079.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 alla olevan linkin kautta.