(Poistunut julkaisusta)

Palveluassistentti (laskutus), Encore Ympäristöpalvelut, HKI
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
   
Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 225. Lue lisää encorepalvelut.fi 
 
Etsimme Encore Ympäristöpalvelut Oy:lle palveluassistenttia pääasiassa laskutustehtäviin, mutta työ sisältää myös asiakaspalvelua. Tehtävä on n. vuoden mittainen määräaikaisuus ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.
 
Koulutuksesi on mielellään kaupallinen. Sinulla on oltava aikaisempaa kokemusta taloushallinnon laskutustehtävistä ja mielellään puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelutyöstä. Olet järjestelmäorientoitunut ja IT-osaamisesi on ajan tasalla. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea. Englannin kielitaito on etu.
 
Luonteeltasi olet rempseä ja rutiinejapelkäämätön, mutta et myöskään kangistu vanhoihin kaavoihin. Uskallat ehdottaa uusia toimintatapoja, jos huomaat arkipäivässä kehittämiskohtia. Positiivisuutesi tarttuu työkavereihin ja saat voimaa tiimityöstä. Olet keskusteleva ja tietoa jakava, mutta et unohdu kahvipöytäkeskusteluihin. Olet määrätietoinen ja työsi laatu pysyy kiiretilanteessakin hyvänä. Olet numerotarkka ja täsmällinen sekä luotettava työntekijä. 
 
Tehtäviisi palveluassistenttina kuuluvat ostolaskujen käsittely, myyntilaskutus sekä yleiset asiakaspalvelun tehtävät sähköpostitse ja puhelimitse. Myös asiakasraportointi sekä asiakas- ja sopimustiedon ylläpito kuuluvat vastuullesi. 
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja työn, jossa pääset osaksi terveet arvot omaavaa organisaatiota. Saat tueksesi pienen, lämminhenkisen tiimin ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, niin laita hakemuksesi ja cv:si mahdollisimman pian adecco.fi sivuston kautta. Haku päättyy viimeistään 17.3.2019. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210.
 
 
 
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Laskutusassistentti


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO