(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

 

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Kangasalan ja Tampereen palvelupisteisiin palveluasiantuntijoita vakinaisiin työsuhteisiin tavoitellen työsuhteiden alkamista sopivien henkilöiden löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.4.2021. Valittavista henkilöistä toisen työskentely tapahtuu pääosin Kangasalan ja toisen Tampereen palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Pirkanmaan muissa palvelupisteissä.

 

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta välittömässä asiakaspalvelussa ja puhelimessa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

 

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2440 e/kk. 

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

 

Kangasala: palveluryhmän päällikkö Lauri Eloranta, puh. 050 550 6107, hakuaikana perjantaisin klo 14-16.

 

Tampere: palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen, puh. 050 551 6867, ke 17.2.2021 klo 14-15 ja to 25.2.2021 klo 10-11.

 
Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 28.2.2021. Ilmoita hakemuksessasi haetko ensisijaisesti Kangasalan vai Tampereen palvelupisteen tehtävään. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.