Palveluasiantuntijoita
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palvelupisteeseen kahta palveluasiantuntijaa asiakaspalvelutehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin 1.9.2019 alkaen (tammikuulle 2020 saakka). Tampereen palvelupisteessä työskentelyn lisäksi tehtävät saattavat edellyttää joustavaa työskentelyä myös Pirkanmaan muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava, yhteistyö- ja uudistumiskykyinen tiimi-työskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia itseäsi johtaen tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2 406 e/kk.

Lisätietoja tehtävistä antaa ryhmäpäällikkö Susanne Heikkonen 13.8. klo 10-11 ja 15.8. klo 13-14, p. 050 551 6867.

Hae tehtävää 18.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286210
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Kela Rekrytointipalvelut