(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme Porin ja Rauman palveluryhmiin palveluasiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin 15.4.2019 alkaen (perhevapaan sijaisuus).

Porin palveluryhmän vastuulle kuuluvat Porin, Kankaanpään ja Merikarvian palvelupisteet. Rauman palveluryhmän vastuulle kuuluvat Rauman, Euran, Harjavallan, Huittisten ja Kokemäen palvelupisteet.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa ja työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta toimistossa, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa sekä suomen että englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää työskentelyä kaikissa palveluryhmän asiakaspalvelupisteissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, kehittyvän työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut. Palkka on alkaen 2 299 e/kk.

Lisätietoja: Marjo Sarmet, p. 050 552 2093, Rauman palveluryhmä Sari Tanskanen, p. 020 635 8724, Porin palveluryhmä.

  • viimeinen hakupäivä 24.3.2019
  • viitekoodi U0319-210

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.