(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita
Lindorff

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakaspalveluosastomme Turussa ja Lahdessa keskittyvät laskutuksen ja perinnän asiakkaiden palvelemiseen puhelimitse. Tuemme toimintaamme tehokkailla itsepalvelukanavilla ja useilla erityyppisillä automaattitekstiviesteillä parantaaksemme loppuasiakkaiden palvelukokemusta. Meillä työskentelee noin sata asiakaspalvelun ammattilaista.

Haemme energiseen asiakaspalveluumme sekä Turun että Lahden toimipisteeseemme koko- ja osa-aikaisia  

PALVELUASIANTUNTIJOITA 

Vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu asiakasyritystemme asiakkaiden palveleminen maksamiseen liittyvissä asioissa sekä asiakkaiden neuvominen ja tilanteeseen sopivien ratkaisujen tarjoaminen. Pääasiallisin työvälineesi on puhelin sekä sähköiset kanavat. Koet luontevaksi sekä puheluiden vastaanottamisen että asiakkaille soittamisen. Myös kirjalliset tehtävät ovat tärkeä osa työnkuvaasi.

Edellytämme sinulta

  • Hyviä kommunikointitaitoja ja valmiuksia neuvotella asiakkaiden kanssa haastavissakin vuorovaikutustilanteissa
  • Halua tehdä tulosta jokaisessa asiakaskontaktissa
  • Taitoa löytää nopeasti ratkaisuja ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia harkiten myös kiireessä
  • Kykyä omaksua useita järjestelmiä ja uusia toimintaohjeita nopeasti
  • Hyvää suomen kielen osaamista, ruotsin ja englannin kielen vahva osaaminen katsotaan eduksi.
  • Positiivista asennetta ja yhteispelihenkeä

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Asiakasneuvojan työssä on mahdollisuus kehittyä todelliseksi laskutuksen ja perinnän moniosaajaksi laajan tehtäväkentän ja monipuolisten työtehtävien myötä. Saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi. Lindorff on vakaa ja vastuullinen työnantaja ja meillä on töissä mukavia ja osaavia ihmisiä. Tarjoamme nuorekkaan ja energisen työympäristön, jossa pystyt kehittämään itseäsi ja asiakaspalvelutaitojasi. Lindorff on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan, bonusjärjestelmän, laajan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät henkilöstöedut  ja joustavat työn tekemisen mahdollisuudet.

Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8–20 sekä lauantaisin klo 10–15, joten työvuoroja on myös iltaisin ja lauantaisin.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Group Manager Kimmo Anderssonilta puh. 050 3311745. Soittoajat ovat tiistaina 7.8. klo 13-15 ja tiistaina 14.8.2018 klo 14-15.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: rekry.fi@lindorff.com

Hakemuksia aletaan käsitellä heti niiden saavuttua ja sopivat henkilöt valitaan niiden löydyttyä.