(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita, Yhteyskeskus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Yhteyskeskukseen Lieksaan palveluasiantuntijoita kahteen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 11.5. – 6.11.2020. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot, jotka voit selvittää TE -toimistosta. 

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Hienoa, niin mekin!

 

Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimitse. Käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Nopeasta tiedonhakutaidosta on sinulle etua.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja tuntemusta sosiaalialasta. Sinulla on aito halu tehdä työtä asiakaspalvelussa. Sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tietotekniset työvälineet ovat sinulle tuttuja. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin ja englannin kielen taidon.

 

Tästä linkistä saat lisää tietoa Yhteyskeskus työskentelystä: https://www.youtube.com/watch?v=qJ1PUotXz4I

 

Odotamme sinulta:


-    soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai ammatillista tutkintoa 
-    hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja tietoteknisiä taitoja
-    laadukasta, tehokasta ja tavoitteellista työotetta
-    ongelmanratkaisukykyä
-    itseohjautuvuutta
-    hyvää paineensietokykyä

 

Tarjoamme sinulle:


-    perehdytyksen tehtäviin
-    osaavan työyhteisön tuen
-    mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sosiaaliturvan ytimessä
-    puhelinpalvelun modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön
-    avoimen ja kehittyvän työyhteisön
-    työsuhde-edut

 

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta auttaa ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa, tule meille töihin!

Työskentelet osana noin 12 henkilön tiimiä. Yhteyskeskuksen palveluaika on ma - pe klo 9-16, työvuoro voi sijoittua klo 7:45-18:15 väliin. Työpäivän pituus on 7t 15min (ke 7t 35min). Tehtävän palkka on alkaen 2 222,95 e/kk (C1).

Teemme mahdollisesti haastatteluita ja palkkauksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa puhelimitse 26.2. klo 15-16 ja 12.3. klo 12-13 ryhmäpäällikkö Tiina Purmonen, p. 050 307 3905. 
       
Täytä hakemus osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 15.3.2020. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja CV:n.