(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita, Yhteyskeskus Jyväskylä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Kelan Yhteyskeskus on yli 400 asiakaspalvelun ammattilaisen työyhteisö. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla ja hoidamme Kelan puhelinpalvelua valtakunnallisesti. Vuosittain hoidamme lähes 2 miljoonaa asiakaskontaktia. 

Haemme Yhteyskeskukseen Jyväskylään palveluasiantuntijoita vakituisiin ja eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävät alkavat marraskuussa.  

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Hienoa, niin mekin! 

Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimitse. Käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Nopeasta tiedonhakutaidosta on sinulle etua. 

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja tuntemusta sosiaalialasta. Sinulla on aito halu tehdä työtä asiakaspalvelussa. Sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tietotekniset työvälineet ovat sinulle tuttuja. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin ja englannin kielen taidon.  

Tästä osoitteesta saat lisää tietoa Yhteyskeskus työskentelystä: https://www.youtube.com/watch?v=qJ1PUotXz4I 

Odotamme sinulta:


-    soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai ammatillista tutkintoa 
-    hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja tietoteknisiä taitoja
-    laadukasta, tehokasta ja tavoitteellista työotetta
-    ongelmanratkaisukykyä
-    itseohjautuvuutta
-    hyvää paineensietokykyä

 

Tarjoamme sinulle:


-    perehdytyksen tehtäviin
-    osaavan työyhteisön tuen
-    mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sosiaaliturvan ytimessä
-    puhelinpalvelun modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön
-    avoimen ja kehittyvän työyhteisön
-    työsuhde-edut

 Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta auttaa ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa, tule meille töihin! 

Työskentelet osana noin 12 henkilön tiimiä. Yhteyskeskuksen palveluaika on ma - pe klo 9-16, työvuoro voi sijoittua klo 7:45-18:15 väliin. Työpäivän pituus on 7t 15min. Tehtävän palkka on alkaen 2 279,77 e/kk (C1). 

Teemme mahdollisesti haastatteluita ja palkkauksia jo hakuaikana. 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa puhelimitse 10.9. klo 14.30-16, 15.9. klo 12-13 ja 17.9. klo 10-11 ryhmäpäällikkö Tiina Purmonen, p. 050 307 3905.        
Täytä hakemus osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 21.9.2020 mennessä. Onnistuneesta hakemuksesta lähetämme sinulle sähköpostia. Liitäthän hakemukseesi mukaan hakukirjeen ja CV:n.