(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijoita asiakaspalvelukeskukseen
A-Katsastus Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

A-Katsastus konserni hakee Helsinkiin

ASIAKASPALVELUKESKUKSEEN PALVELUASIANTUNTIJOITA

A-Katsastus konserni kehittää autoilijoiden palveluita uudistetulla autoilijoiden asiakaspalvelukeskuksella. Etsimme Helsinkiin asiakaspalvelukeskukseen auto- ja vakuutusalan palvelutehtäviin palveluasiantuntijoita. Tehtävänkuvaan kuuluu autoilijoiden eri palvelu- ja vahinkotapahtumien haltuunotto ja neuvonta. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään monipuolisten toimeksiantajiemme ja A-Katsastus konsernin omien liiketoimintayksiköiden asiakaspalvelukokonaisuuksia.

Palveluasiantuntijan työtehtäviin kuuluu mm:

  • Incar Oy:n korjaamoketjun asiakaspalvelu ja neuvonta.
  • A-Test & Consulting Oy:n korjaamolaitehuollon asiakaspalvelu- ja töiden haltuunottoon liittyvät tehtävät.
  • Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n eri vakuutusyhtiöille tuottamien vahingonhoitoprosessiin liittyvien tapahtumien hoitaminen.
  • Ajovarma Oy:n kuljettajantutkintoon ja ajokorttipalveluun liittyvien ajanvarausten vastaanotto.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista palvelutapahtumista ja erilaisista palvelukokonaisuuksista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, asiakaslähtöisyyttä, palveluhenkisyyttä, IT-osaamista sekä halua kehittyä auto- ja vakuutusalan palvelutarpeiden moniosaajaksi. Työtehtävän hoitamisessa vakuutusalan ja/ tai autoalan asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen ja englannin kielen tyydyttävä suullinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työaika muodostuu vuorotyöstä sisältäen ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Haemme työtehtäviin kokoaikaisia ja vakituisia henkilöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työpaikka sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä.

Tarjoamme mahdollisuuden A-Katsastus konsernin eri liiketoimintakonseptien tukeen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aho puh. 0205 577 452.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.7.2018  mennessä sähköpostilla rekrytointi(at)a-katsastus.fi.