(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntijat
Poolia Suomi Oy / Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Työllisyysrahasto on tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää ja sen asiakkaita ovat kaikki työllistävät työnantajat ja 16–64-vuotiaat palkansaajat Suomessa. Työllisyysrahasto työllistää noin 150 henkilöä. Rahasto opastaa ja neuvoo asiakkaitaan työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistuu toimialaansa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Työllisyysrahasto on lailla perustettu työmarkkinaosapuolten hallinnoima organisaatio. Työllisyysrahasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Työttömyysvakuutusrahasto ja Koulutusrahasto yhdistyivät. Työllisyysrahaston toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Esittely

Etsimme nyt Työllisyysrahastolle Helsingin ydinkeskustaan reippaita ja palveluhenkisiä

PALVELUASIANTUNTIJOITA

määräaikaisiin työsuhteisiin kahdelle eri jaksolle:

- 23.4. -30.6.2019 väliselle ajalle valitut henkilöt työskentelevät työttömyysvakuutusmaksujen puolella ja

- 2.5. - 13.9.2019 väliselle ajalle valitut henkilöt etuuskäsittelyssä

Työpäivän pituus on 7,5 tuntia/päivä sisältäen 30 minuutin lounastauon. Työskentely tapahtuu noin klo 8 - 17 välisenä aikana.

Valitut työntekijät tulevat tekemään työsopimuksen suoraan Työllisyysrahaston kanssa.

Työtehtävät

Palveluasiantuntijan tehtävät työttömyysvakuutusmaksujen puolella painottuvat erityisesti tulorekisterin käyttöönoton jälkeisestä uudesta laskutusmallista aiheutuvien yhteydenottojen hoitamiseen. Asiakaskohtaamisia hoidetaan pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse.

Etuuskäsittelyssä työnkuvaan kuuluu aikuiskoulutustukihakemusten käsittely ja ratkaiseminen sekä niihin liittyvät tehtävät. Työ sisältää asiakaspalvelua ja tulet neuvomaan asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi palveluasiantuntijan tehtäviin etuuskäsittelyn puolella kuuluu lisäselvitysten ja muun hakemusten käsittelyssä tarvittavan materiaalin ja tiedon hankkiminen.

Molempiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Edellytykset

Odotamme hakijoilta työkokemusta asiakaspalvelusta, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä MS Office -ohjelmien tuntemusta. Eduksi luemme ruotsin ja/tai englannin kielen taidon.

Edut

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätiedot

HUOM! Hakuaika on lyhyt, joten haethan tehtävää heti ja kerro hakemuksessasi kumpaan tehtävään haet vai oletko kiinnostunut molemmista!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter