Palveluasiantuntija
Kela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

 

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen tavoitellen työsuhteen alkamista sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään syyskuussa 2021. Työskentely tapahtuu pääosin Tampereen palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Pirkanmaan muissa palvelupisteissä.

 

Nautitko erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta niin puhelimessa kuin palvelupisteen välittömässä asiakaspalvelussakin pääpainon ollessa puhelinpalvelussa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

 

Työssä menestymistä vauhdittaa soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä aiempi työkokemus vaativista ja nopeatempoisista asiakaspalvelutehtävistä myös puhelimessa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä niin puhelimessa kuin kasvokkainkin. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, jota saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2474 e/kk.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8.2021 klo 14-15 ja 9.8.2021 klo 10-11 palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen puh. 050 551 6867.
 

Lue lisää Kelasta työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 10.8.2021. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478178
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut
  • Puhelin: 0206347792
  • Sijainti: Tampere