Palveluasiantuntija
Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Etsimme kasvuhakuiseen joukkueeseemme palveluasiantuntijaa vahvistamaan henkilöasiakaspuolen rahoitustiimiä. Palveluasiantuntijanamme olet asiakkaidemme talouden valmentajia – tahdomme tarjota asiakkaillemme pelkän rahoituksen sijaan kokonaisratkaisua ottaen huomioon niin päivittäisasioinnin, rahoituksen kuin säästämisen. Meille ylivertaisen asiakaskokemuksen, Säästöpankkikokemuksen, luominen on aina etusijalla. Kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta. Konttorimme sijaitsevat Laitilassa ja Uudessakaupungissa asiakaskuntamme levittäytyessä
laajalti koko Vakka-Suomen alueelle ja osin sen ulkopuolellekin. Työssä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme itseohjautuvaa otetta ja tinkimätöntä asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaimmat ratkaisut. Olet oma-aloitteinen, joustava, ennakkoluuloton ja muuntautumiskykyinen. Aiempi kokemus henkilörahoituksen työtehtävistä ja soveltuva
kaupallinen koulutus (korkeakoulututkinto) antavat hyvät edellytykset työssä onnistumiselle. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös suoritettua APV1-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen pikaisella aikataululla työn ohella.


Mitä tarjoamme sinulle?
Työyhteisössämme on matala hierarkia ja korkea luottamus. Kannustamme vapaaseen ideointiin ja ajatustenvaihtoon. Meillä saat mahdollisuuden kehittää niin yhteistä toimintaamme kuin omaa osaamistasi. Asiakastarpeet huomioiden meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdepolkupyörän, Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, kattavan työterveyshuollon, työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan sekä
henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut.

Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveineen täältä viimeistään 22.8.2021, mutta älä kuitenkaan aikaile turhaan, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Nelli Elo nelli.elo@saastopankki.fi 050 3180468 ja kehittämispäällikkö Roosa Lähteenmäki roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi 0400 411200.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470968
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laitila, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi
  • Lisätietoja antaa: Nelli Elo nelli.elo@saastopankki.fi 050 3180468 ja kehittämispäällikkö Roosa Lähteenmäki roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi 0400 411200.