Palveluasiantuntija
Certego Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

Haemme palveluasiantuntijaa Kuopion tiimiimme vakituiseen työtehtävään!


Palveluasiantuntijana vastaat Kuopion myymälämme asiakaspalvelusta, hoidat tilausten vastaanottoa, avainhallintaa, laskutusta sekä toimit muun yksikön tärkeänä apuna tarvittaessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista ja motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä proaktiivista ja positiivista otetta työhön sekä vastuunkantokykyä.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta erinomaisen palvelun tuottamiseen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tulet rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme omalla työpanoksellasi asiakaslupauksemme mukaisesti: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
 • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
 • tarkkuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
 • perus IT-taitoja (esim. Office-ohjelmat) ja kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
 • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin.

Eduksesi katsomme lukitus- ja turvallisuusalan tuntemuksen ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän osaamisen, mutta nämä eivät ole edellytyksiä työssä menestymiseen.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Harri Leskinen 25.2., 4.3. ja 11.3. klo 12 - 15 välisenä aikana puhelimitse numerosta +358 45 788 174 19 tai edellä mainittujen aikataulujen ulkopuolella sähköpostitse osoitteesta harri.leskinen@certego.fi

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja lounasedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 12.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija, Kuopio”. Hae joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428417
 • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Sijainti: Kuopio
 • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Harri Leskinen 25.2., 4.3. ja 11.3. klo 12 - 15 välisenä aikana puhelimitse numerosta +358 45 788 174 19 tai edellä mainittujen aikataulujen ulkopuolella sähköpostitse osoitteesta harri.leskinen@certego.fi