(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan!


Tehtävänäsi on toimia osana Lappeenrannan tiimiä varmistaen korkealaatuisen palvelun asiakkaillemme myymälässä. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. asiakaspalveluun ja avainhallintaan liittyvät tehtävät.


Tehtävässä vastaat monipuolisesti avainhallinnan eri tehtävistä. Tehtävä sisältää muun muassa avaintilausten käsittelyä avainhallintayksikössä, ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme asiakaslähtöisesti palvellen. Työpäiväsi pitävät sisällään asiakaspalvelutehtäviä, avainten noutoja ja palautuksia, avaintilauksia, lukitussuunnittelua, kulunvalvonnan pääkäytöllisiä tehtäviä sekä sähköisten avainten ja tunnisteiden ohjelmointia eri järjestelmiin.

 

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli sinulla on:

  • asiakaspalveluasennetta sekä palveluhalukkuutta
  •  
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä ja paineensietokykyä
  • hyvät IT-taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen avainhallinnasta, mutta se ei ole tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta. Mikäli kuitenkin olet jo kartuttanut osaamista avainhallinnasta, eduksesi katsomme esimerkiksi seuraavia osaamisalueista: iLOQ-lukitusjärjestelmä, Abloy OS, Abloy Protec2 CLIQ, Abloy Pulse ja CWM. Myös osaaminen eri avainhallintajärjestelmistä, kuten Keycontrol tai Lokitime, katsotaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Teppo Halme sähköpostitse osoitteesta teppo.halme@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Palveluasiantuntija Lappeenranta” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 21.2.2021 mennessä. Hae mukaan!