(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

 

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Nokian palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen tavoitellen työsuhteen alkamista 1.3.2021. Työskentely tapahtuu pääosin Nokian ja Ylöjärven palvelupisteissä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Pirkanmaan muissa palvelupisteissä.

 

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta välittömässä asiakaspalvelussa ja puhelimessa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

 

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2440 e/kk. 

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana perjantaisin klo 14-16 palveluryhmän päällikkö Lauri Eloranta, puh. 050 550 6107.


Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 31.1.2021. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.