(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Toimimme 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa, meillä on 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta. Lue lisää www.certego.fi 

Haemme palveluasiantuntijaa Jyväskylän toimipaikkaamme vakituiseen työtehtävään.


Palveluasiantuntijana vastaat Jyväskylän myymälämme asiakaspalvelusta, hoidat tilausten vastaanottoa, avainhallintaa, postitusta, laskutusta sekä toimit muun yksikön tärkeänä apuna tarvittaessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista ja motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä proaktiivista ja positiivista otetta työhön sekä vastuunkantokykyä.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta erinomaisen palvelun tuottamiseen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme omalla työpanoksellasi: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • tarkkuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • perus IT-taitoja (esim. Office-ohjelmat) ja kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin

Eduksesi katsomme lukitus- ja turvallisuusalan tuntemuksen ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän osaamisen, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työssä menestymiseen.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jussi Nyström 13.1. ja 21.1. klo 15 -16 puhelimitse numerossa +358 50 352 4770 tai sähköpostitse näiden aikojen ulkopuolella osoitteessa jussi.nystrom@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 7.2.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija Jyväskylä”. Hae joukkoomme!