(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Lahteen!


Tehtävänäsi on toimia osana Lahden tiimiä varmistaen korkealaatuinen palvelun asiakkaillemme myymälässä. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. asiakaspalveluun ja avainhallintaan liittyvät tehtävät.


Tehtävässä vastaat monipuolisesti avainhallinnan eri tehtävistä. Tehtävä sisältää mm. avainhallintayksikössä avaintilausten käsittelyä palvellen asiakaslähtöisesti ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme. Työpäiväsi pitävät sisällään luonnollisesti myös asiakaspalvelutehtäviä, avainten noutoja ja palautuksia, sähköisten avainten ja tunnisteiden ohjelmointia eri järjestelmiin, avaintilauksia, lukitussuunnittelua sekä kulunvalvonnan pääkäytöllisiä tehtäviä.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Asiakaspalveluasennetta sekä palveluhalukkuutta
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kommunikointikykyä
  • Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Hyviä IT-taitoja
  • Ruotsin ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi. Kirjallinen ja suullinen erinomainen suomenkielentaito on välttämättömyys.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen avainhallinnasta. Tunnet esimerkiksi seuraavia järjestelmiä: iLOQ, Abloy OS, ABLOY PROTEC2 CLIQ, ABLOY PULSE. Myös osaaminen eri avainhallintajärjestelmistä, kuten CWM, Keycontrol tai Lokitime, katsotaan eduksesi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Palveluasiantuntija Lahti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.10.2020 mennessä.