(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Seinäjoelle puhelin- ja palvelupistepalveluun palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 saakka. Työskentely tapahtuu pääosin Seinäjoen palvelupisteessä edellyttäen kuitenkin joustavaa työskentelyä tarvittaessa myös Etelä-Pohjanmaan muissa palvelupisteissä.

 

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan palveluryhmän kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta puhelimessa ja välittömässä asiakaspalvelussa pääpainon ollessa puhelinpalvelussa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

 

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi.

 

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut.

 

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2440 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana palveluryhmän päällikkö Merja Ala-Ikkelä, puh. 0400 668 364.


Hae tehtävää 25.9.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.