(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Lowell Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Asiakaspalveluosastomme Turussa ja Lahdessa keskittyvät laskutuksen ja perinnän asiakkaiden palvelemiseen puhelimitse. Tuemme toimintaamme tehokkailla itsepalvelukanavilla ja useilla erityyppisillä automaattitekstiviesteillä parantaaksemme loppuasiakkaiden palvelukokemusta. Meillä työskentelee noin sata asiakaspalvelun ammattilaista. 

Haemme nyt Turun ja Lahden toimipisteisiimme PALVELUASIANTUNTIJOITA vakituisiin työsuhteisiin. 

Palveluasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakasyritystemme asiakkaiden palvelemisesta maksamiseen liittyvissä asioissa, asiakkaiden neuvominen ja heille tilanteeseen sopivan ratkaisun tarjoaminen. Palveluasiantuntijana huolehdit siitä, että jokainen asiakas saa asiakaslähtöistä ja vastuullista asiakaspalvelua parhaalla palveluasenteella. Pääasiallisin työvälineesi on puhelin ja koet luontevaksi sekä puheluiden vastaanottamisen että asiakkaille soittamisen. Myös asioiden dokumentointi ovat luonnollinen osa työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • halua ja kykyä toimia hektisessä työympäristössä
  • hyviä kommunikointitaitoja ja valmiuksia neuvotella asiakkaiden kanssa haastavissakin vuorovaikutustilanteissa
  • taitoa löytää nopeasti ratkaisuja ja päätöksentekokykyä
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia harkiten myös kiireessä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai muu sopiva ammatillinen koulutus)

Odotamme sinulta positiivista asennetta, yhteispelihenkeä, kykyä työskennellä annettujen työtehtävien mukaisesti ja halua tehdä hyvää tulosta. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja haluat kehittää itseäsi. Olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä sekä toimintaohjeita. Olet innokas ja vastuullinen. Ruotsin ja englannin kielen vahva osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Asiakasneuvojan työssä on mahdollisuus kehittyä todelliseksi laskutuksen ja perinnän moniosaajaksi laajan tehtäväkentän ja monipuolisten työtehtävien myötä. Saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi. Tarjoamme lisäksi näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille. Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8–20 sekä lauantaisin klo 10–15.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 28.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta ja mainitse kohdassa ”vapaa kuvaus” oletko hakemassa palveluasiantuntijan työpaikkaa Turussa vai Lahdessa. 

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi meille jo tänään. Täytämme paikat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Hakemuskäsittelystä ja esivalintaprosessista vastaa Eezy Personnelin rekrytointiasiantuntija Henna Pöri-Myllyniemi. Lisätietoja saat Hennalta numerosta 044 7671365 tai sähköpostilla henna.pori@eezy.fi