(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Toimimme 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa, meillä on 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta. Lue lisää www.certego.fi 

Etsimme palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun toimipaikkaamme!
 

Tehtävänäsi on toimia osana Certegon palvelukeskustiimiä varmistaen korkealaatuisen palvelun asiakkaillemme. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. asiakaspalvelu, asiakkaidemme kulunohjaus- ja työajanjärjestelmien pääkäytölliset työt sekä tunniste- ja avainhallintaan liittyvät tehtävät.

Vastaat avainhallintayksikössä avaintilausten käsittelystä palvellen asiakaslähtöisesti ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme. Työpäiväsi pitävät sisällään mm. asiakaspalvelutehtäviä, avainten noutoja ja palautuksia, sähköisten avainten ja tunnisteiden ohjelmointia eri järjestelmiin, avaintilauksia, lukitussuunnittelua sekä kulunvalvonnan pääkäytöllisiä tehtäviä.

Pääkäyttöpalvelut sisältävät eritasoisia palveluita asiakkaillemme. Työt tehdään etäkäyttötyönä asiakkaiden järjestelmiin sähköpostitse ja puhelimitse. Työ sisältää myös järjestelmien käyttöönottoprojekteihin liittyviä pääkäyttötöitä, joissa pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä oman asiantuntijaorganisaation kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Asiakaspalveluasennetta sekä palveluhalukkuutta
  • Hyvää paineensietokykyä sekä tarkkuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kommunikointikykyä
  • Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Hyviä IT-taitoja
  • Ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen avainhallinnasta tai työajanhallinnan- ja kulunvalvonnan tehtävistä.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Salonoja; p. 050 5668063.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 31.3.2020 mennessä otsikolla ”Palveluasiantuntija pks ” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!