(Poistunut julkaisusta)

PALVELUASIANTUNTIJA
Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme
PALVELUASIANTUNTIJAA

Kirkkohallitukseen vakinaiseen työsuhteeseen, toimipisteenä Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikka.

Palveluasiantuntijan päätehtäviin kuuluu työskentely Kirkon palvelukeskuksen asiakaspalvelussa. Palveluasiantuntijana toimit asiakasrajapinnassa ja ratkaiset asiakkailta tulleita palvelupyyntöjä, neuvot ja opastat asiakkaita palvelukeskuksen järjestelmiin liittyvissä kysymyksissä sekä ylläpidät järjestelmän perustietoja. Osallistut myös prosessien ja järjestelmien kehittämiseen tunnistamalla kehittämistarpeita. Olet kaksikielinen ja pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa sekä suomen että ruotsin kielellä.

Odotamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöjä joistakin seuraavista tuotantoprosessikokonaisuudesta; kirjanpito, palkat ja palvelusuhderekisteri tai osto/myynti/maksuliikenne/matka- ja kululaskut. Pystyt nopeasti omaksumaan uusia asioita ja oppimaan uusia järjestelmiä. Omaat hyvät vuorovaikutus sekä tietotekniset taidot. Olet palveluhenkinen, reipas, yhteistyötaitoinen ja joustava tiimityöntekijä. Pystyt tehokkaaseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa.

Tehtävään valittavalta edellytämme:
- soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa sekä tehtävien hoidossa tarvittavaa osaamista ja
pätevyyttä sekä
- sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan asiakaspalvelukokemusta, järjestelmäkokemusta (SAP- tai Populus -järjestelmistä) ja seurakuntatyökokemusta.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopi-muksen vaativuusryhmän 502 mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 2 345,73 - 2 624,60 e/kk).
Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen https://evl.fi/rekry viimeistään perjantaina 28.2.2020 klo 16 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Kirkon palvelukeskuksen asiakaspalvelupäällikkö Anne Saloniemi (an-ne.saloniemi(at)evl.fi) tai puh. 050 440 9044, ti 11.2. klo 13-16, ke 12.2. klo 8-11 ja
pe 14.2. klo 12-16.