(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Etsimme palveluasiantuntijaa Mikkelin toimipaikkaamme vakituiseen työtehtävään!


Palveluasiantuntijana toimit myymälän asiakaspalvelussa, hoidat ostoja, tilausten vastaanottoa sekä varastointia. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden avain- ja lukostohallinta sekä laskutus ja postitus. Toimit myös muun yksikön apuna tarvittaessa.

Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista sekä motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä aktiivista, positiivista otetta työhön ja vastuunkantoa. Aikaisempi kokemus lukitusalalta ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • tarkkuutta
  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • perus IT-taidot (Office-ohjelmat) ja kyky omaksua IT-järjestelmiä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin

 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Pystyt itse vaikuttamaan koulutukseen sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Harri Manninen 17.2. alkaen; email harri.manninen@certego.fi tai puh. +358503402608.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 23.2.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija Mikkeli”.


Tehtävä on vakituinen ja täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!