(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt palveluasiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen Hallintopalvelujen -yksikköön Helsinkiin. Määräaikaisuus kestää 31.3.2021 asti.

 

PALVELUASIANTUNTIJA 

 

Tässä tehtävässä vastaat


Palveluasiantuntijana vastaat oman vastuualueesi käyttäjäpalveluiden kustannustehokkuudesta ja yhdenmukaisuudesta sekä kehität ja johdat oman osa-alueesi toimintaa ja käyttäjäpalveluita. Lisäksi vastuullasi on myös oman alueesi toimittajajohtaminen. Tämän lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu myös kehittää palvelukuvauksia sekä selvittää oman vastuualueesi YDIN-palveluportaalin palvelupyyntöjä.

 

Mitä odotamme sinulta


Menestyäksesi tehtävässä sinulla on joko kaupallinen, tekninen tai muu vastaava koulutus. Omaathan myös vankan ammatillisen ja kokemusperäisen osaamisen käyttäjäpalveluista sekä prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Olet vahvoilla vuorovaikutus- sekä verkostoitumistaidoilla varustettu työntekijä, ja kykenet toimimaan omatoimisesti sekä tuloksekkaasti palvelualttiutta unohtamatta. Priorisoit tehtäviä taidokkaasti ja sinulla on erinomainen paineensietokyky. 

 

Mitä saat meiltä


Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden Suomen suurimman finanssitalon asiantuntijatehtävässä. Tehtävässä saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin, modernit työvälineet OP toimitiloissa ja tietenkin ison talon uramahdollisuudet ja edut. 


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 16.1. mennessä. 

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin voit soittaa Aki Jäntille. Tavoitat Akin numerosta 0503589331. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.