(Poistunut julkaisusta)

Palveluasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Toimimme 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa, meillä on 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta. Lue lisää www.certego.fi 

Etsimme palveluasiantuntijaa Jyväskylän toimipaikkaamme vakituiseen työtehtävään!


Palveluasiantuntijana vastaat myymälän asiakaspalvelusta, hoidat tilausten vastaanottoa, postitusta, ja laskutusta sekä toimit muun yksikön tärkeänä apuna tarvittaessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii vaihtelevista tilanteista ja motivoituu erilaisista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä proaktiivista, positiivista otetta työhön ja vastuunkantoa. Aikaisempi kokemus lukitusalalta ja NAV-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja monipuolisiin, vaihteleviin toimistotehtäviin
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • tarkkuutta
  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • perus IT-taidot (Office-ohjelmat) ja kyky omaksua IT-järjestelmiä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin

 

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Tuomas Pitkänen; puh. 040 180 4320 tai sähköpostitse tuomas.pitkanen@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 22.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”palveluasiantuntija Jyväskylä”.


Tehtävä on vakituinen ja täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!